Brynslaminering- hva er det?

Brynslaminering – dette er en kosmetologisk behandling, som erobret skjønnhets-verdenen for ikke så alt for lenge siden, men har allerede blitt til en favoritt blant kvinner i alle aldersgrupper, som ønsker å se fabelaktig ut. Og ikke uten grunn! Fordi etter denne behandlingen ser brynene spesielt ryddig ut, og hårene virker sterkere og mer fremhevet. 

Hva er hoved-essensen med brynslaminering?

Under behandlingen, etter at man har tilført spesielle produkter, blir brynshårene mer «lydig», myke, lett formelige, mettet med vitaminer og mikroelementer, som gjenoppretter dem og fremmer vekst. 

Men det er viktig å forstå at hårene under behandlingen blir ikke «fiksert» for å gå i en og samme retning. Etter behandlingen kan man selv forme brynene på en ønsket måte, siden som jeg nevnte i stad, blir hårene mykere og mer håndterbare. Dette er essensen av prosedyren. 

Brynslaminering passer, hvis:

– Brynshårene vokser i forskjellige retninger

– Brynene er fyldige og uregjerlige

– Brynshårene er krøllete, lange, tykke, og vokser nedover

– Pigmentet falmer raskt ut av brynshårene (brynslaminering forbedrer pigment-inntrengning i håret)

Husk at hvis dere har veldig lite øyenbrynshår, kommer ikke denne behandlingen på en “magisk” vis til å gi en effekt på at brynene har blitt tykkere.

Hvor lenge varer resultatet?

Lamineringsresultatet varer opptil 8 uker. Dette er avhengig av hvilke type kvalitetsprodukt ble brukt under behandlingen, den naturlige regenerering av brynshår, hormoner, alder, bruk av kosmetiske produkter. 

Hvor ofte kan man utføre brynslaminering? 

Man anbefaler ikke å utføre denne behandlingen oftere enn annenhver måned. 

Hvem burde unngå å ta denne behandlingen? 

Man burde unngå brynslaminering hvis det finnes hudskader, tørrhet rundt brynsområdet – behandlingen bør utsettes til huden er fullstendig helbredet.  Ellers kan huden bli enda mer skadet, det kan oppstå betennelser eller en allergisk reaksjon. Denne behandlingen anbefales heller ikke for de som har ekstremt tynne og lite brynshår. 

Deler sluttresultatet på hva dere kan forvente ved å velge passende produkter samt en profesjonell brynslaminerings spesialist. Resultatet kan være virkelig flott.

FANT DU DET DU LETTE ETTER?

Registrer deg for en behandling eller konsultasjon

på en måte som passer deg best

Alopecia tatovering trondheim

Online

Raskeste og enkleste måten å finne
et passende tidspunkt.

Registrering på nett
Hårpåtegning trondheim

Mail

Send epost til post@monikapermanent.no
ellerfyll ut skjema.

lepper tatovering trondheim

Telefon

Ring 477 39 538.