Tilbakemeldinger

Dette sier kundene mine om meg

Kundeopplevelser

Jeg er såå glad for at jeg valgte å gå for permanent makeup hos flinke Monika! I hverdagen går jeg vanligvis uten noe særlig mye sminke, men ettersom jeg var relativt misfornøyd med mine tynne bryn, har jeg alltid hatt på litt brynssminke før jeg har gått ut døra. Jeg svetter mye på trening i tillegg til at jeg svømmer i ny og ned, enten i basseng eller på stranda ved ferieturer. Nå trenger jeg ikke lengre bekymre meg for at brynssminken renner av.

Det er digg å våkne med ferdige og fresh bryn hver eneste morgen.

Jeg er litt pingle og skal innrømme jeg var litt nervøs for at behandlingen skulle være vond, men Monika gjorde hele prosessen behagelig og flott. Jeg hadde hørt mye bra om Monika og angrer ikke et sekund på hvor jeg valgte å gå med brynene mine.

- Matilde Garnes

Jeg er utrolig fornøyd med min microblading hos Monika! Hun er veldig nøyaktig, og hører på mine ønsker. Anbefales virkelig!

- Therese Fløttkjær

Er kjempefornøyd med behandlingen jeg fikk av Monika! Selve behandlingen tar litt tid, men det gjorde ingenting. Behagelig atmosfære og flott lokale, gjorde at jeg nesten sovnet flere ganger under behandlingen. Resultatet ble kjempebra, og jeg er veldig fornøyd! Monika er veldig nøye, og det syntes godt på sluttresultatet. Anbefales på det sterkeste.

- Helene Sellesbakk Bjerke


Hos Monika følte jeg meg i trygge hender. Hun forklarte prosessen hele vegen, og jeg følte jeg kunne spørre og komme med de ønskene jeg ville. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og vil absolutt anbefale Monika videre til andre.

- Marie Bakke Jonsen


Superfornøyd med eyelineren! Monika er veldig dyktig og profesjonell i jobben sin. Hun tar seg god tid til å tegne på forhånd, slik at eyelineren blir PERFEKT! I tillegg er det en behagelig atmosfære og god service. Anbefales på det sterkeste!

- Hege Vikøren


Jeg elsker resultatet etter at jeg var hos deg for å ta permanent eyeliner. Jeg har lenge vurdert å gjøre dette, og jeg er veldig glad for at jeg valgte akkurat din salong. Du er svært profesjonell og nøye i det du utfører.
Jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt før, under og etter timen. Nå kan jeg gå ut døra med perfekt liner hver dag. Tusen takk!

- Stine Mathisen


Jeg valgte å dra til Monika for å få permanent makeup på mine bryn etter å ha sett hennes arbeid. Hun er imøtekommende og ei veldig trivelig dame. God dialog og oppfølgning gjennom hele veien, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste!

- Amalie Innbryn Kristiansen


Jag har tatt permanent eyeliner og er veldig fornøyd. Monika er veldig nøye og serviceinnstilt . Kan virkelig anbefales.

- Gunn Nypen


Monika tar seg god tid og er meget nøye på at fasongen og fargen på brynene passer til din ansiktsform, hun er også åpen for innspill. Hun hadde veldig god oppfølging før, under og etter behandlingen, anbefaler Monika på det sterkeste om du vil bruke permanent makeup.

- Anna Sjåeng


Monika var veldig dyktig i faget sitt. Hun var flink, nøye og tok seg god tid. Ett godt øye for hva som passer den enkelte kunde. Jeg er meget fornøyd, og kan anbefale henne på det sterkeste.

- Linn Jeanette Solberg


Er superfornøyd med øyenbrynene mine som Monika tatoverte! Hun var nøye og presis, og jeg fikk være med i prosessen ang. form og farge. Hyggelig dame! Anbefales.

- Emilie Øium


Jeg har tegnet på bryn selv i mange år, før jeg bestemte meg for å teste ut pmu. Monika tok så godt i mot meg, og gjorde virkelig en kjempejobb. Brynene mine ser helt naturlige ut, og jeg ble veldig fornøyd med formen, som passer veldig godt til ansiktet mitt. Jeg anbefaler Monika på det sterkeste, hun er veldig nøyaktig i sitt arbeid, og er utrolig flink.

- Marte Leirdal Aune


Går fast å ordner bryn og vipper hos Monika. Hun er fantastisk flink (perfeksjonist). Går alltid derfra med et stort smil om munnen.

- Anne Lise Jenssen


Veldig fornøyd med både bryn og service. Merkes at hun vil oppnå et godt resultat, derfor er hun nøye og holder på til du/dere er fornøyde.

- Hilde Andrea Grande Halle


Takk for fantastiske øyenbryn, jeg er så fornøyd. Super service av Monika, og en veldig fornøyd kunde.

- Rita Midtsain Plugge


Fornøyd etter brynslaminering te flinke Monika! Anbefales.

- Ida Bakke


Veldig fornøyd med skygging av minebryn. Helt supert altså.

- Tonje Smestu


Monika er veldig dyktig og så hyggelig! Er veldig fornøyd med mine nye bryn.

- Hanne Bjørgmo Dragsnes


Tok henna, aldri hatt så fine bryn før!

- Maiken Hilstad Mossing


Monika er veldig profesjonell og dyktig. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet.

- Irma Valikoniene


Veldig fornøyd, og utrolig god service og oppfølging i etterkant! Anbefales!!

- Kine Aasan Skanche


Fantastisk dyktig og profesjonell. Anbefales.

- Ida Solberg Berg


Mer

Hva slags behandlinger utfører jeg?

Finn ut mer om mine utførte behandlinger

FANT DU DET DU LETTE ETTER?

Registrer deg for en behandling eller konsultasjon

på en måte som passer deg best

Alopecia tatovering trondheim

Online

Raskeste og enkleste måten å finne
et passende tidspunkt.

Registrering på nett
Hårpåtegning trondheim

Mail

Send epost til post@monikapermanent.no
ellerfyll ut skjema.

lepper tatovering trondheim

Telefon

Ring 477 39 538.